Search here...

ITP

ITP Ghencea > ITP

Serviciul ITP Ghencea

Oferim o gama completa de servicii de inspectie tehnica periodica pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme, motociclete, camioane si alte vehicule. Procesul de inspectie include verificarea conformitatii masinii cu standardele de siguranta si emisii de poluanti impuse de lege.

In timpul inspectiei, specialistii ITP Ghencea verifica diferite sisteme ale masinii, cum ar fi sistemul de franare, sistemul de suspensie, sistemul de iluminare si semnalizare si alte sisteme esentiale pentru siguranta in trafic. De asemenea, verifica nivelurile de ulei, apa si lichid de frana si verifica starea pneurilor. Daca sunt probleme identificate in timpul inspectiei, va sunt oferite recomandari pentru repararea acestora.

In plus, ITP Ghencea ofera servicii suplimentare, cum ar fi reparatii mecanice si de franare, pentru a va ajuta sa va mentineti masina in stare buna de functionare. Echipa lor de specialisti este calificata si utilizeaza echipamente moderne pentru a realiza aceste reparatii rapid si eficient.

Cu tarife competitive si programari flexibile, ITP Ghencea poate fi un partener de incredere pentru intretinerea si siguranta masinii dvs. Nu ezitati sa contactati serviciul pentru a programa o inspectie sau pentru a afla mai multe despre serviciile lor.

Experienta si corectitudine

ITP Ghencea este un serviciu de inspectie tehnica periodica cu experienta de peste 20 de ani in domeniu. Aceasta experienta le permite sa ofere servicii de calitate pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme, motociclete, camioane si alte vehicule.

Echipa lor de specialisti este calificata si utilizeaza echipamente moderne pentru a realiza inspectii complete si precise. De asemenea, ofera servicii suplimentare, cum ar fi reparatii mecanice si de franare, pentru a va ajuta sa va pastrati masina in stare buna de functionare.

Un alt avantaj al serviciului ITP Ghencea este ca ofera programari rapide si flexibile pentru a se potrivi cu programul dvs. busy. De asemenea, au tarife competitive pentru serviciile lor, astfel incat sa puteti obtine un pret bun pentru inspectia tehnica a masinii dvs.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui serviciu de ITP de calitate in zona Ghencea, ITP Ghencea poate fi o alegere excelenta. Cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, echipa lor de specialisti si tarife competitive, acest serviciu poate fi un partener de incredere pentru intretinerea si siguranta masinii dvs.

 

Ne contactezi

Ne contactezi si te programezi rapid

Constatare

Facem constatarea rapid

Executam ITP

Facem ITP-ul rapid si sigur

Get In Touch

  Don't hesitate to contact us

  Call Us

  +012-345-6789

  Write to us

  info@example.com

  Office hours

  Mon-Sat 9:00 - 7:00