experiență de peste 20 ani în domeniu AUTO

Facem pe loc Inspectia Tehnica Periodica

Serviciile noastre sunt obiectivul nostru pentru clientii nostri

Restly Shape

Verificarea masinii nu dureaza de obicei 30 minute

ITP Ghencea

CarClinicService este o companie specializata in prestarea de servicii precum ITP rapid.

Cateva informatii utile privind efectuarea serviciilor noastre:

  • Interventie in 30 minute
  • Program Luni-Sambata
  • Oriunde in Bucuresti, Sectorul 6, Militari, Prelungirea Ghencea
  • Luni - Vineri: 09-18
  • Sambata: 09-14
  • Duminica: Inchis

Inspectia Tehnica Periodic, ITP Ghencea este o procedura obligatorie pentru toate autovehiculele inmatriculate in Romania. Aceasta consta in verificarea tehnica a autovehiculului pentru a determina daca acesta indeplineste cerintele de siguranta si poluare impuse de legislatia in vigoare. La ITP Ghencea, iti oferim servicii de inspectie tehnica periodica complete, realizate de catre mecanici profesionisti si cu utilizarea echipamentelor si a aparaturii specifice. Suntem un centru autorizat RAR, astfel ca ne asiguram ca respectam toate standardele si procedurile impuse de autoritatea in cauza. Programarea inspectiei tehnice periodice poate fi facuta online sau prin apelarea la unul dintre punctele noastre de lucru din Bucuresti. Asiguram rapiditate si eficienta in realizarea inspectiei, astfel incat sa iti putem elibera certificatul de ITP in cel mai scurt timp posibil. Contacteaza-ne astazi pentru mai multe informatii sau pentru a programa o inspectie tehnica periodica la ITP Ghencea!

ITP Ghencea Sector 6

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) Ghencea este un serviciu obligatoriu pentru toate autovehiculele din Romania, care are ca scop verificarea starii tehnice si a sigurantei acestora. La ITP Ghencea, iti oferim posibilitatea de a efectua acest control periodic rapid si eficient, astfel incat sa iti pastram masina in stare optima de functionare. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa iti ofere servicii de calitate, acordand atentie detaliilor si respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Daca esti in cautarea unui centru ITP de incredere in Ghencea, apeleaza cu incredere la noi! Te asteptam pentru a-ti oferi un serviciu profesional si prompt, la preturi competitive. Verificarile noastre complete acopera toate aspectele esentiale ale autovehiculului tau, inclusiv sistemul de franare, suspensie, iluminare si alte componente esentiale pentru siguranta ta.

Service-ul nostru

Vino chiar azi si fa-ti ITP-ul masinii rapid

itp auto

Inspectia Tehnica Periodica, ITP Sector 6 este serviciul obligatoriu pentru verificarea starii tehnice si a sigurantei autovehiculelor din Romania. Daca te afli in Sector 6 si cauti un centru de ITP de incredere, te asteptam sa apelezi la serviciile noastre!

Echipa noastra de specialisti din Sector 6 este pregatita sa iti ofere servicii de calitate, acordand atentie detaliilor si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Verificarile noastre complete acopera toate aspectele esentiale ale autovehiculului tau, inclusiv sistemul de franare, suspensie, iluminare si alte componente esentiale pentru siguranta ta.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii sau pentru a programa o inspectie tehnica periodica la ITP Sector 6. Te asteptam cu drag sa iti oferim serviciile noastre de calitate!

  • Avem PROGRAM FLEXIBIL
  • Te ajutam oriunde in Bucuresti, Sector 6, Militari.
  • Iti facem Pret mic (AZI de la 100 RON!)
  • Timp de interventie maxim 30 minute
Articole utile

Te ajutam cu informatii utile privind web design saptamanal

itp auto
Ce inseamna ITP si unde poti sa faci…

ITP (Inspectia Tehnica Periodica) este o inspectie obligatorie pentru autovehiculele care…

ITP Ghencea
Cel mai bun itp din Bucuresti in 2023

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) Ghencea este un serviciu obligatoriu pentru toate…

itp auto
Vino la ITP sector 6 in prelungirea ghencea

Este important sa intelegi ca, in general, preturile pentru Inspectia Tehnica…

ITP Sector 6
Unde poti face rapid ITP?

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) Sector 6 este un serviciu obligatoriu pentru…