Search here...

Despre noi

ITP Ghencea > Despre noi

ITP Ghencea & ITP Bucuresti

Despre noi

ITP Ghencea este un serviciu de inspectie tehnica periodica cu experienta de peste 20 de ani in domeniu. Aceasta experienta ne permite sa oferim servicii de calitate pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme, motociclete, camioane si alte vehicule.

Echipa noastra de specialisti este calificata si utilizeaza echipamente moderne pentru a realiza inspectii complete si precise. De asemenea, oferim servicii suplimentare, cum ar fi reparatii mecanice si de franare, pentru a va ajuta sa va pastrati masina in stare buna de functionare.

Un alt avantaj al serviciului ITP Ghencea este ca oferim programari rapide si flexibile pentru a se potrivi cu programul dvs. De asemenea, avem tarife competitive pentru serviciile noastre, astfel incat sa puteti obtine un pret bun pentru inspectia tehnica a masinii dvs.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui serviciu de ITP de calitate in zona Ghencea, ITP Ghencea putem fi o alegere excelenta. Cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, echipa noastra de specialisti si tarife competitive, acest serviciu poate fi un partener de incredere pentru intretinerea si siguranta masinii dvs.

itp auto
ITP Sector 6

ITP Ghencea & ITP Bucuresti

Va ajutam cu cateva informatii legate de serviciu de ITP oferit de firma noastra, trebuie sa luati in considerare urmatoarele lucruri:

 1. Suntem un serviciu de ITP care ofera o gama completa de servicii, inclusiv inspectii pentru autoturisme, camioane, motociclete si alte tipuri de vehicule.

 2. Serviciul de ITP are o reputatie buna in randul clientilor. Recenziile online si intrebarile clientilor nostri au avut experiente pozitive cu serviciul nostru de ITP.

 3. Va asiguram ca serviciul de ITP dispune de echipamente moderne si de personal calificat. Acest lucru va garanteaza ca inspectia va fi realizata corect si rapid

 

Contact

  Contactati-ne

  Telefon

  +4 0761 644 547

  Scrie-ne

  contact@itp-ieftin.ro

  Program Service

  Luni-Vin 9:00 - 18:00

  Sambata 9:00 - 14:00

  Duminica Inchis